Copyright © 2015 by "DigihomeRO"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: sales@neuroncomputer.ro
Suite 101, 1220 West Market Street
Wilmington, Delaware  U.S.A. 19901
Tel: 1-302-123-7777
 
 
 
Showroom cu sisteme functionale ZWave , SmartBus HDL , X10 Insteon , Chacon , Global Cache,
Chacon , Kira 128 , Zipato
 
Taphome este o solutie inteligenta pentru locuinte rezidentiale ,vile sau hoteluri medii
Comunicatia folosita este foarte sigura utilizand fie un cablu UTP / STP fie unul de tipul KNX cu doua perechi torsadate.
Oferind aceleasi functii si facilitate ca si sistemul KNX , acest sistem are avantajul ca se poate programa mult mai facil , direct din aplicatie.
Ofera o gama extinsa de functii inteligente preinstalate de tipul :
- controlului rulourilor functie de pozitia geografica si orientarea spre soare a imobilului
- temporizatoare pentru iluminat
- evitarea depasirii unei puteri pe un circuit sau in total
- moduri automate de incalzire si racier
- scene complexe
- irigatie inteligenta
- gruparea diverselor dispozitive
Poate integra diverse tehnologii folosind gateway-uri IP de tipul : KNX , Modbus , Bacnet
Sistemul este proiectat astfel incat sa reduca consumul de energie marind in acelasi timp comfortul.
Elimina riscul accidentelor separand reteaua de forta 230V AC de elementele de comanda si senzori de tipul intrerupatoarelor , senzorilor de miscare , temperatura sau termostatele pentru controlul climatizarii.
Se pot folosi intrerupatoarele de tip clasic astfel incat designul camerelor nu va fi afectat , putand alege orice tip de intrerupator existent pe piata.


ProiecteleTaphome se pot realiza mai ales din faza de constructie sau renovare a cladirii sau locuintei avand in vedere ca presupune o cablare electrica diferita fata de cea clasica. Avantajele sunt insa in toate planurile tinand cont ca reteaua electrica astfel creata va fi mai flexibila si mai sigura.Printr-o cablare
a magistralei de comanda inteligenta se poate porni cu o instalare mai mica urmand ca in timp si functie de nevoi sistemul sa fie extins.Nu vor mai exista limitari legate de ce intrerupator comanda un anume corp de iluminat. Intr-o casa cu 15 rulouri exterioare este deranjant ca la plecare sa faci turul casei pe trei nivele pentru a te asigura ca toate sunt inchise.Un singur buton la iesire sau chiar o comanda de pe smartphone dupa ce ai plecat pot rezolva situatia instantaneu. E perfect realizabil ca doar constatand ca timp de 1 ora in casa nu s-a produs nici o miscare iar soarele incalzeste excesiv casa , sistemul sa inchida rulourile pentru a pastra o temperatura placuta in interior si a proteja in acelasi timp casa impotriva efractiilor.
Limitarile sunt date doar de nivelul de implementare al diferitelor functii si de imaginatia noastra.
Inapoi la pagina principala
Inapoi la pagina principala