KNX standard global in case inteligente si IoT DoorBird Technology meet design
Copyright © 2015 by "DigihomeRO"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: sales@neuroncomputer.ro
Suite 101, 1220 West Market Street
Wilmington, Delaware  U.S.A. 19901
Tel: 1-302-123-7777
 
 
 
Showroom cu sisteme functionale ZWave , SmartBus HDL , X10 Insteon , Chacon , Global Cache,
Chacon , Kira 128 , Zipato
 
- Control acces : Toate noile modele au un sistem RFID care permite chiriasilor sa deschida usa cu un cod sau un card respectiv un breloc pentru cheie. Se pot seta usor intervale de timp (de exemplu pentru echipa de curatenie de Luni pana Vineri de la 7:00 la 11:00 codul 1598 care va crea un apel catre un telefon SIP).Se pot seta notificari , acces din aplicatie si poate cel mai important se poate revoca accesul foarte usor , fara stres , de oriunde ai fi.Nici un stres daca card-ul a fost pierdut si esti in vacanta.Cardul se dezactiveaza cu un simplu click.
Senzor miscare (pentru anumite modele): Senzorul de miscare foloseste algoritmi foarte avansati care permit setarea de actiuni ( ex. notificare cand cineva se apropie de DoorBird si nu paraseste locatia). Esti mascat in spatele senzorului RFID si astfel designul este imbunatatit fata de modele anterioare.
Geofencing - Localizare: cand utilizatorul se apropie de Doorbird (avand smartphone-ul cu GPS inregistrat la el), primeste un mesaj push care il notifica ca poate deschide usa. Pentru a dechide usa incepand cu momentul primirii notificarii , utilizatorul trebuie doar sa stearga notificarea cu o glisare a degetului si usa se va deschide.
 
Inapoi la pagina principala
Inapoi la pagina principala
Gama completa Doorbird acopera integral nevoile oricarui client indiferent de tipul locuintei sau cladirii.Ideal pentru locuinte personale sau de tip rental Airbnb sau Booking, permitand managementul inchirierii cu un minim de resurse si maxim de flexibilitate. Fiind produs in Germania beneficiaza de toate calitatile unui produs german autentic. Beneficiile aduse fac ca investitia initiala sa fie rapid amortizata prin costurile reduse de utilizare.