KNX standard global in case inteligente si IoT DoorBird Technology meet design
Copyright © 2015 by "DigihomeRO"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: sales@neuroncomputer.ro
 
 
 
 
Solutii personalizate de monitorizare si control acces pentru orice scenariu.De la cel mai comun format din poarta acces fara monitor interior ci doar raspuns de pe mobil pana la controlul integrat al unui bloc sau chiar a unei comunitati cu bariera de acces in perimetru , interfon de bloc si unitate interioara pentru fiecare apartament.
Pentru birouri unitatea de perete poate fi inlocuita cu telefoane tip SIP pozitionate la secretariat sau in birouri.
Accesul poate fi pe baza de cod numeric individual , QR code , NFC sau chei temporare de acces pentru curatenie sau alte activitati de intretinere.
Cablat corespunzator unitatile interioare pot fi folosite si ca centrale se securitate daca sunt conectate la diferiti senzori.
Unitatile interioare pot afisa si alte camere IP existente in sistem.
De asemenea unitatile interioare corect alese pot fi utilizate si ca display-uri de control pentru alte tipuri de automatizari de tip SmartHome.
Oferim si integrare completa cu Fibaro respectiv Control4.

 
Inapoi la pagina principala
Gama Akuvox acopera integral nevoile oricarui client indiferent de tipul locuintei sau cladirii.Ideal pentru locuinte personale sau de tip rental Airbnb sau Booking, permitand managementul inchirierii cu un minim de resurse si maxim de flexibilitate. Beneficiile aduse fac ca investitia initiala sa fie rapid amortizata prin costurile reduse de utilizare.